Geverifieerd

Wellness-4-You

Introductie:

Wellness-4-You, als behandel-, sauna- en zonne-centrum, wil een antwoord zijn op uw toenemende vraag naar tegengewicht voor de hectische, stressvolle maatschappij waarin u leeft en dit onder professionele medische begeleiding van Johan Col, Kinesist - Heilpraktiker - Zonneconsulent.

Onze maatschappij is gehaast. Iedereen heeft het druk, het stressgehalte stijgt en mensen hebben meer behoefte aan ontspanning. Stress is een gevoel van spanning in het lichaam. Iedereen, van jong tot oud, kent dit gevoel en heeft er wel eens mee te maken. U kunt het verminderen en tegengaan.

Er zijn van die momenten dat een extra-steuntje in de rug meer dan welkom is, dat uw lichaam en geest om extra liefde en aandacht vraagt... .

In mijn behandel-centrum kan u genieten van ontspannende en vitaliserende behandelingen voor lichaam en geest, of worden diverse acute en chronische (langdurige) klachten en aandoeningen met een scala aan natuurlijke behandelingen aan de wortel aangepakt, zodat u terug een normaler, menswaardiger leven kan leiden.

De infrarood-sauna's in mijn sauna-centrum zweten de stress van uw dagelijkse leven uit, versoepelen de stijve spieren, ontlasten de vastgewrongen gewrichten, en bevorderen uw conditie. Zin om eens weg te dromen?

U voelt zich een beetje depressief na de lange, donkere winter? Hebben de lentekriebels u al beet? Doet de zon ook steeds uw hartje zomeren? Misschien last van osteoporose (botontkalking)? U wil een grondige voorbereiding voor uw zomervakantie? Geen nood, ga de zomer stralend tegemoet, colour your life in mijn zonne-centrum! Zonnen, zo zalig... .

Daarnaast kan u de stress verminderen en tegengaan door bewust te worden van uw leefwijze:

Leer uzelf ontspannen.

Richt uw aandacht tussen de drukke bezigheden op iets dat ontspannend werkt, zoals muziek luisteren of een stukje wandelen. Onderbreek zo even de sleur van de dag.

En eet gezond. Voeding is de brandstof voor lichaam en geest, dus kies de juiste brandstof. Voeding staat in relatie met hoe u zich voelt. Gezond eten betekent met gezond verstand bewuste keuzes maken: eet gevarieerd, niet te veel, niet te vlug, niet te laat op de avond, gebruik minder verzadigd vet, eet volop groenten, fruit, noten, zaden, volkoren produkten, ..., . Natuurlijk is voldoende vocht ook van belang. Eet bovendien regelmatig. Dit alles vermindert stofwisselingsproblemen en verkleint de kans op chronische ziekten. Voeding moet uw eerste geneesmiddel zijn!

Leer ook de grenzen bij uzelf herkennen en erkennen: wat kunt u wel en wat wilt u? De meeste spanning ontstaat namelijk door de eisen die u aan uzelf stelt.

Voelt u veel spanning, beweeg dan. Ga sporten. Het is bewezen dat dit de stress en spanning afneemt.

Om beter om te gaan met spanningen en stress, is het belangrijk uiting te geven aan gevoelens die u heeft. Boosheid, teleurstelling, vreugde: zeg het, het lucht op. Gevoelens kunnen zich namelijk ophopen en zorgen voor spanningen in spieren en gewrichten.

De mens is een sociaal dier en heeft andere mensen nodig. Dit versterkt uw zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Ervaar dus sociale en emotionele steun bij vrienden en familie. Het kan u helpen te achterhalen wie u bent en wat u wilt.

 Voorgestelde wellnessen

AquaTherma
Geverifieerd
Uw beauty & relaxatie center voor man en vrouw bij uitstek. Klinken de woorden : genieten, verwennen, ontspannen ...
Lanestraat 117
3090 Overijse


Thermae Boetfort
Geverifieerd
Graag verwelkomen wij u in onze gloednieuwe thermen, ingericht op een unieke locatie - Kasteeldomein Boetfort -, waar...
Sellaerstraat 42
1820 Melsbroek


Sauna Atlantis
Geverifieerd
We beschikken over twee privé complexen met daarin verschillende sauna's - finse sauna - infra rood sauna - .N...
Provinciesteenweg 641
2530 Boechout

Neem contact op


Adresgegevens

Wellness-4-You
Sint-Trudoplein 23
3530 Helchteren