Geverifieerd

't Zinnenrijk

Introductie:

In een sfeervolle omgeving van rust ontdek je al gauw de heilzame kracht van het borrelende water en de strelende warmte. ’t Zinnenrijk, een wellness concept waar passie en ervaring het verschil maken en waar je terecht kan voor privé-sauna, Wellness & Beauty en massages. Tevens bieden wij u een ruim aanbod van arrangementen aan. U kan bij ons onvergetelijk genieten, alleen, romantisch met zijn twee, met het ganse gezin en natuurlijk ook in groep. Elk bezoek is een unieke ervaring.

SaunaMassagesWellness & Beauty
Chronische onafgebroken stress leidt tot geestelijke en lichamelijke uitputtingen daarom heeft ’t Zinnenrijk alle ingrediënten samengebracht voor een lichamelijke en geestelijke verwenkuur waardoor je, je geest, lichaam en ziel één harmonie kan laten zijn, zodat u vol vitaliteit kunt leven alsook een duurzame gezondheid kunt opbouwen.

Laat je verwennen!
Treed binnen in de wereld van luxe en verwennerij. Een bezoek aan ’t Zinnenrijk wordt een unieke, persoonlijke ervaring. In het mooie en gezellige “’t Zinnenrijkcomplex”is de natuur dichtbij, de landelijke ligging, de romantische tuin en de oude hoevestijl nodigen u uit in een oase van rust, ontspanning en weldaad. Alle ontspanningsmogelijkheden liggen uitnodigend op u te wachten. Stap binnen in deze wereld en ervaar dat stress niet bestaat.

 Voorgestelde wellnessen

Yuna Wellness
Geverifieerd
Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer vorm...
Kardinaalstraat 37
8510 Marke


Oxygen-House
Geverifieerd
Het concept 'Oxygen-House' bestaat uit een welzijnsruimte (de meest exclusieve en complete in België) die u voll...
Stiggelstraat 2a
1910 Berg


Bellini Beauty- & Wellness Center
Geverifieerd
Je goed voelen, zalig toch? Lekker ontspannen, genieten, je laten verwennen. Dé manier om lichaam en geest te ...
Rodenbachstraat 59
8908 Vlamertinge

Neem contact op


Adresgegevens

't Zinnenrijk
Tassinstraat 98
3300 Kumtich