Geverifieerd

Jade Welzijn Center

Introductie:

Iedereen kent die dagen dat het eens wat minder gaat. We voelen ons niet goed in ons vel maar zetten ons er snel overheen, want we moeten verder. We verwaarlozen de signalen van ons eigen lichaam. We roesten vast in onze dagelijkse beslommeringen en luisteren niet meer naar onze innerlijke stem.
Want ons lichaam is van oorsprong een geoliede “machine”, die ons de kans geeft echt IK te zijn. Echt te Zijn. Daarom willen we je, bij Jade, de kans geven om terug bij jezelf te komen. Om tijd te maken, ver weg van alle drukte, tv, computers, om terug te gaan naar de essentie. We helpen je je lichaam op een natuurlijke manier te verwennen en gezond te houden. Je emotioneel en mentaal weer in balans te brengen en je een duwtje in de rug te geven naar een hoger bewustzijn. Omdat je natuurlijk zelf kiest hoever je hierin wil gaan hebben we bij Jade 2 arrangementen waarvan je eindeloos kan genieten.
Uw prive sauna, om in alle rust, weg van de dagelijkse beslommeringen, terug tijd te maken voor jezelf en je partner.
Voor uw gezondheid, waar we het innerlijke lichaam fysiek, emotioneel en mentaal weer volledig in balans brengen.
Via voedingsadvies, dieptemassage, bach bloesems, kunsttherapie, Tai chi en meditatie helpen we je echt een verschil te maken. Als extra bieden we je in de prive sauna een kleine bibliotheek met inspirerende boeken, die je blik helpen verruimen, zodat je je opnieuw kan verwonderen over de alledaagse dingen.
Uw aangenaam verblijf kan ook overgaan in een ontdekkingsreis of volledige herbronning. Op vraag mag je ook professioneel advies verwachten van ervaren gezondheidsbegeleiders, kan u zich wagen aan prive lessen Tai Chi of gebruik je het centrum voor uw vasten of ontgiftingskuren. Mooi zijn, welzijn … zijn heeft voor iedereen een andere betekenis, die we graag samen met u begeleiden en vormgeven. Ontdek onze rituelen, producten en visie doorheen de verschillende pagina’s.
Ben je klaar om op reis te gaan? Op zoek naar je Ik? Wij staan klaar om je in je reis te begeleiden, zodat je je lichaam, je geest en je leven kan verrijken. Op weg naar het echte … zijn.

 Voorgestelde wellnessen

Wellness-4-You
Geverifieerd
Wellness-4-You, als behandel-, sauna- en zonne-centrum, wil een antwoord zijn op uw toenemende vraag naar tegengewich...
Sint-Trudoplein 23
3530 Helchteren


Privé-sauna De Schranshoeve
Geverifieerd
Gelegen in het rustgevende groene hart van Boechout nabij Antwerpen, biedt privé-sauna de Schranshoeve de idea...
Olieslagerijstraat 14
2530 Boechout


Thermae Grimbergen
Geverifieerd
Onze thermen bestaan uit twee afzonderlijke complexen, waarvan het ene gedeelte, de Aquarius thermen, enkel toegankel...
Wolvertemsesteenweg 74
1850 Grimbergen

Neem contact op


Adresgegevens

Jade Welzijn Center
Peuterstraat 16
3130 Begijnendijk