Geverifieerd

Hezemeer

Introductie:

In de rustige bosrijke omgeving van de Antwerpse Kempen biedt Hezemeer je de totale verwennerij voor lichaam en geest. Je treedt er binnen in een wereld van rust, weldaad en pure ontspanning. Je vindt er een aanbod van topklasse saunafaciliteiten: verschillende sauna's, zowel binnen als in de tuin, zonnebanken, een unieke hamam met rasul en zeepmassage, een prachtig beautycomplex met een zeer gevarieerd aanbod aan schoonheidsverzorgingen, massages en relaxtherapieēn.

Je kan dit volledige sauna,-sunshine- en beautygebeuren afronden met een culinaire verrassing van hoog niveau. In het restaurant en de tuinbistro kan je de ganse dag terecht voor kleine snacks of een uitgebreid diner à la carte.
Er werd een mooie groene tuin aangelegd, met een heus meer, de naam HezeMEER waardig, dit creēert een prachtige ligweide, waar je zomer en winter kan genieten van de zalige rust binnen het Hezemeerdomein.
In de tuin hebben wij aandacht voor het culturele aspect, je kan er via een kunstenaarspad permanent genieten van een beeldententoonstelling.

Je kan gewoon binnenstappen voor een sauna-of zonnebeurt, je extra laten verwennen in de beauty met een behandeling of een dagarrangement.

 Voorgestelde wellnessen

Di Lusso
Geverifieerd
 Di Lusso Privésauna Dat is zorgeloos genieten in een zalige omgeving... Di Lusso 1 verwe...
Mechelbaan 38
2500 Lier


Aspria Avenue Louise
Geverifieerd
Een heerlijke oase van rust in het hartje van de Brusselse Bovenstad zorgt voor een bijzonder weldoend bad van rust e...
Louisalaan 71B
1050 Brussel


Pure Wellness
Geverifieerd
Een schoonheidsbehandeling bij Pure Wellness is een unieke belevenis; een behandeling vol zorg en aandacht. Een ...
kerkom dorp 3
3800 Sint-Truiden

Neem contact op


Adresgegevens

Hezemeer
Hezemeer 14
2430 Laakdal