Geverifieerd

Bella Vista

Introductie:

Graag stellen wij ons even aan jullie voor: Marnik, Viviane, Olivier en Gilles, de familie Vanlerberghe. Marnik, kennis van bouwen, verbouwen, feeling voor interieur, kortom het technische brain achter het concept “bellavista”. Als gastheer heeft hij ook heel wat te bieden op culinair vlak. Reeds een aantal jaar versterkt hij z’n interesse in het koken met opleiding in hotelschool Spermalie te Brugge.

Viviane, kinesitherapeute van opleiding laat mensen op een professionele manier kennis maken met een deugddoende wellnessbehandeling tijdens het bezoek aan de thermen. Olivier en Gilles, twee enthousiaste kids maken het gezin compleet.


“Bellavista”, mooi uitzicht, panorama, … het landelijke, een prima plek om te onthaasten.
Dit familie-erfgoed zet z’n troeven duidelijk verder. Waar Marnik ooit als kind opgroeide, de vrijheid van de natuur mocht voelen, steeds kon thuiskomen, … Van dit aangename gevoel kunnen de gasten rijkelijk proeven!

 Voorgestelde wellnessen

Masumi
Geverifieerd
Een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest, het herboren gevoel na een behandeling kan je met niets verge...
Italiëlei 179
2000 Antwerpen


't Dolfijntje
Geverifieerd
Voor alle gezonde personen bevat sauna-gebruik geen gevaren, het geeft ze eerder een aangenaam, relaxerend en verfris...
Kortrijksestraat 251
8501 Heule


Douniazad
Geverifieerd
Body care, massage met essentiële oliën, gezichtsbehandelingen, handen en voeten, make- up en haar.
Haachtsesteenweg 528
1030 Brussel

Neem contact op


Adresgegevens

Bella Vista
Groenestraat 53
8610 Kortemark