Geverifieerd

Aarts Wellness

Introductie:

De privésauna in onze wellness is geschikt voor alle gezonde mensen. Het is echter een fabeltje dat je gewicht verliest in de sauna. Je zweet er flink en raakt er dus heel wat vocht kwijt, maar na een paar drankjes is dat gewicht er even snel weer bij. 

Reuma
Of de sauna in onze wellness ook goed is voor reumalijders is niet gemakkelijk te beantwoorden, omdat er verschillende soorten reuma bestaan. Voor wie lijdt aan chronische reuma of reumatoïde artritis kan sauna een pijnstillend effect hebben. Ook artrosepatiënten reageren vaak gunstig op een sauna. Bij patiënten met zogenaamde weke-delenreuma zijn zowel gunstige als ongunstige effecten mogelijk. Vraag zeker vooraf advies aan uw huisarts.

Spataderen
Beginnende spataderen zijn geen bezwaar voor saunabezoek in onze wellness. Is het echter erger, en heeft de dokter u bijvoorbeeld verboden om in de zon te zitten, dan mag u ook niet in de sauna. Wie een ernstige vorm van spataderen heeft, heeft soms ook een lichtjes beschadigde binnenkant van de aderen, waar zich een bloedstolsel kan vormen. In de sauna wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en kan zo’n stolsel losschieten, en eventueel een embolie veroorzaken. Niet doen dus.
 

 Voorgestelde wellnessen

Douniazad
Geverifieerd
Body care, massage met essentiële oliën, gezichtsbehandelingen, handen en voeten, make- up en haar.
Haachtsesteenweg 528
1030 Brussel


Sauna Karmijn
Geverifieerd
Een ruime kleedkamer, regendouche, regendouche met sunshower. Finse sauna, infraroodsauna met rug- en voorstralers, h...
Kapelstraat 38 C
3560 Lummen


Oxygen-House
Geverifieerd
Het concept 'Oxygen-House' bestaat uit een welzijnsruimte (de meest exclusieve en complete in België) die u voll...
Stiggelstraat 2a
1910 Berg

Neem contact op


Adresgegevens

Aarts Wellness
Stationsstraat 97
3665 As